lauantai 18. huhtikuuta 2015

TISSITTISSITTISSIT

Tissikohu? Neera tahtoo työntää myös lusikkansa soppaan. 
Mistä tämä lähti ? Tästä? No anywai tällänen Neiti Tissi a.k.a Maisa Torppa kirjotti hyvin asiattoman tekstin siitä miten nainen ilman tissejä ei ole nainen.  
Miksi mua vituttaa tämä? Koska kyseinen muijja on suomen mittakaavassa melko ... noh melkeen julkimo. Eikö ainakin silloin olisi hyvä miettiä  miten netissä kirjotetaan? Sen liäksi kirjoitus asu on todella halventava sekä ehkä jopa hieman lapsellinen. Palatkaamme tähän julkisuuteen ja tekstin sisältöön. 

" Koolla ei imettämisen tai muun elämisen kannalta väliä ole, mutta miehen pakottaminen kiihottumaan olemattomista itikanpistoista aka pelkistä nänneistä on sama, kuin nainen pakotettaisiin mieltymään miehestä ILMAN MUNAA. Mun tapauksessa näin ei ole päässyt käymään, koska tiedostin ongelmani ja reippaasti marssin kirirgin puheille ja loin hänen avullaan itselleni naisellisen kropan. En olisi koskaan kehdannut vaatia miestä pitämään musta rinnattomana. Samallahan voisi vaatia miehen syömään kilo kaupalla inhokkiruokaansa!"  Kirjoittaa kyseinen nainen. Kyseisessä tekstissä neiti melko selvästi kannustaa lukijoitaan hakemaan virosta lisää tissiä. Pinnalisuuden lisäksi kyseessä on nukutusta vaativa operaatio. Eikö nukutus pitänyt ottaa vain oikeasti pakollisissa tilanteissa?  Voin kuvitella miten Liisa 10 vee menee itkien kertomaan äidilleen ettei ole kelvollinen koska ei ole tissejä. Noh mitäs sanot armas povipommi kun jollekin käy huonosti kun ei ole rahaa kunnon lääkäriin ja luotettiin siihen halpaan laittomaan lääkäriin? Tissit kun oli pakko saada. 

Sen lisääksi kyseisestä tekstistä herää vain ajatus että onko Maisan mielestä ainoa kaunis tai seksikäs asia naisissa tissit? 

Loppuun haluan vielä sanoa että hei kaikki ihmiset olette helvetin kauniita sukupuolesta tai mistään muustakaan riippumatta. Tissit? Kiva. Ei tissejä? Kiva.

Lisäksi liitän tähän vielä googlesta lainatun kuvan kuaniista naisihmisestä, joka on kaunis muutenkin kun paidan alta.



Nyt voisin ehkä taas harkita jonku järkevän tekstin kirjotusta, tän ei todellakaan ollut tarkoitus loukata ketään vaan ilmaista mun mielipide. 

Neera kiittää, kuittaa ja poistuu.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Huuda, Pilkkaa, Satuta.

Liian paljon mietin elämän merkitystä. Oikeasti, tämäkö on se elämä jonka halusin? 
Katso minua, katso mitä teit. Yritit rikkoa, yritit hajottaa. Poljit maahan. Muttet onnistunut. Katso kuinka nousen aina ylös. Vahvempana ja kauniimpana. Miltä tuntuu? Halusit tuhota mutta loit jotain kaunista.
Anna tulla kaikki. Huuda, pilkkaa, satuta. Et pääse enää koskaan tasolleni. Sanasi eivät merkitse mitään. Tiedän miltä sinusta tuntuu, sekunnit tuntuu pitkiltä, tunnit ikuisilta eikä viikot lopu koskaan. Ikuisesta oravanpyörästä on mahdoton päästä pois. 
Mieti hetki. Tapatko aikaa vai tappaako aika sinut? 

~ Ikuisesti teidän Nerf