keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Tutustuin ihmiseen joka ymmärtää. Ei tarvitse lähettää kun yksi viesti ja kyseinen ihminen tietää mikä on vikana.

En edes itse tajua, mitä olen tehnyt kun tämä ihminen jaksaa mua edelleen. Ollaan tunnettu alle kuukausi, ja tuntuu että tämä tietää musta kaiken.

Oudointa tässä on se että viime keväänä kuulin kyseisestä ihmisestä ensimmäisen kerran. Mutten edes yrittänyt tutustua. Koin erään toisen ihmisen tärkeämmäksi. Jälkeenpäin ymmärsin olleeni väärässä. Luojan kiitos pystyin jälkeenpäin korjaamaan virheeni.

Nyt jälkiviisaana voin sanoa, että toinen näistä ihmisistä oli tutustumisen arvoinen. Toinenkin oli hyvin mielenkiintoinen, muttei kuitenkaan kovin pitkäaikanen tuttu. Kumpaakaan tutustumista en kadu, mutta toivon että tämä toinen pysyy pidempään elämässäni :33

Siinä teille tollanen lyhyt ja sekava paska. Nauttikaa.

Ikuisesti teidän Nerf ~ 


lauantai 8. marraskuuta 2014

If we stand together we will be unbroken

Se on jännä miten ihminen on yksin todella heikko. Mutta rakastuneena vielä heikompi.  Luultavasti tiedättekin etten vihaa mitään yhtä paljoa kun heikkoutta.

Teen kaikkeni etten olisi heikko. Mutta miten voisin onnistua?  Olen vain helvetin pieni ihminen maailman edessä täysin aseetomana ja muiden armoilla. Ei mutta mitäs... En muuten ole.

Mulla on maailman ihanimmat ystävät. Ennen meitä oli 4 tyttöä. Kun tuli ongelmia, piilouduttiin toistemme taakse. Nykyään kaikki on paljon paremmin. Mulla on paljon enemmän kavereita. Sekä muutama ystävä josta oikeasti välitän.

Sen siaan että pakenisimme ja piiloituisimme ongelmia, kohtaamme ne yhdessä. Seisomme rivissä ja taistelemme vastaan kunnes kaikki on taas hyvin.

Yhdessä olemme voittamattomia sekä kuolemattomia.

Jösses tää on kolmas teksti tällä viikolla.... Olen vauhdissa.

Ikuisesti teidän Nerf~

perjantai 7. marraskuuta 2014

Then I lost it all...

Välillä tulee seistyä liian pitkään peilin edessä, katsoen itseä silmiin ja sitä kautta suoraan sieluun. Samalla ajatellen " Mikä vittu mua vaivaa?"

Elän toista viikkoa jossain oudossa tilassa. Tunnen joka tunteen todella vahvasti. Siis joo, en ole koskaan peitellyt sitä miltä tuntuu. Mutta tämä on jotain pahempaa.

Ensin olen taivaissa ja kuolematon kun pian olen alimassa helvetissä ja menetän otteeni kaikesta.
Haluan tutustua kaikkiin mutten halua puhua kuin tietyille.
Kuka vaan saa minut hymyilemään mutta vaan yksi tuntemaan oloni paremmaksi.
Haluan kertoa kaikille että välitän mutta haluan polkea ihmisiä maahan ja tuntea ylemmyyden tunnetta.


Ikuisesti teidän Nerf ~

tiistai 4. marraskuuta 2014

Itsemurha

Hey dudes i´m back !

Eräs tyty meidän luokalta ilmotti aamulla ensimmäisenä että luki mun blogia eilen. Tuli sitte sellane "EI perkele tätähän lukeeki joku" elämys. ... Joten ajattelin että tähänkin vois taas alkaa panostaa. Että kiitus vaan sinä nimeltämainitsematon tyty :33

Nyt kun alatte lukea tätä ni antakaa pliis armoa edes vähän, olen pahasti ruosteessa. En ole kirjottanu  mitään sataan vuoteen ;----:  JA tää teksti on kirjotettu äikän tunnilla.

Dodiih eli aiheena on itsemurha. Niinkun luultavasti kaikki teisä tietää mun mielipide itsetuhoisuudesta on hyvinkin  jyrkkä. Mutta itsemurhasta mielipiteeni ei ole niinkään jyrkkä.

Nyt ennenkun aloitan, en siis aio yllyttää ketään tappamaan itseään, mutten aio myöskään kaunistella asiaa tai toimia kenenkään pelastus renkaana.Enkä myöskään puhu näistä "haluan kuolla koska Kalevi-Uoleppi-mirja-Liisa jätti minut" ihmisistä.

Eräs viisas mies sanoi kerran "we cut and kill flowers because they're beautiful. we cut and kill ourselves because we believe we are not."

Tää voi olla vaan mun typerä ajatus mutta mun mielestä ihmisellä joka satuttaa itseään tai haluaa kuolla on huono itsetunto/he eivät kunnioita itseään, koska he eivät usko olevansa elämän arvoisia. 

En aio olla estämässä teitä ketään tekemästä sitä "Viimeistä päätöstä" mutta pysähtykää hetkeksi miettimään mitä menetätte, kuinka monta ihanaa ihmistä menetät.  

Oletko oikeesti valmis jättämään kaiken taaksesi?
Oletko varma ettet halua edes yrittää selvittää muuttuuko tämä kaikki paremmaksi?

"itsemurha on sama ku lopettais pelaamisen. Ja myös ainut tie pään selvittämiseen nopeasti. Jos uni kelpaa, niin tiedätte mitä tehdä"

Edelleen nää on tosiaan mun omia ajatuksia, paria lainausta lukuun ottamatta. Jos tulee pakottava tarve kyseenalaistaa tai kommentoida mun sanomisia niin tehkäähän se asiallisesti. 

Muistakaa että olette kaikki elämän arvoisia.

I´m so fucking back in bisnes,
See ya ~