keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Hän pakastaan nosti jokerin...

Mä kuljen kriisistä kriisin, leuka pystyssä ja komein askelin.

Tää päivä on ollut liian hämmentävä.
 "Kato Neera kuka tuol on." Olenhan minä nuo kasvot ennenkin nähnyt. Halu unohtaa on se joka ajaa eteenpäin, ei tahto antaa anteeksi. Kaikki ne rumat sanat kaikuvat päässä. Olenhan minä ennenkin uponnut noihin silmiin. En osaa lopettaa ajoissa, tahtoisin pyytää anteeksi kaikesta mitä sanoin. Antaisin mitä vaan että kaikki olisi niinkun silloin. En kehtaa katsoa noita silmiä.

Siihen hän istui viereeni, hymyili ja hetken kaikki oli niinkun ennenkin. Hän nosti pakastaan jokerin ja tietää sen. Eikä selvästi aio vaihtaa korttia. Juuri siksi hän on paras ystäväni.

Ikuisesti teidän Nerf ~

maanantai 4. toukokuuta 2015

"No onkohan tää nyt sit muotia"

Mihinköhän mäkin elämääni tuhlaan ? Noh anna mä kerron. Kuuntelen musiikkia, kirjotan blogiini homoista ja nautin siitä tulevasta huomiosta. Virtuaalinen penis kasvaa kohisten.

Mutta oikeesti, nykyään jos joku hehkuttaa homouttaan tai jonkun muun homouuta mun otsaan kasvaa kuusimetrinen kyrpä. Koska ihan tosi ei kukaan hehkuta heterouttaankaan.
Toinen juttu on se kun joku julkkis tulee kaapista, yhtäkkiä se liikutttaa koko suomea. Niinkun mitäs vittua ? Vielä vuonna 2015 ihmisiä oikeasti kiinnostaa toisten seksuaaliset suuntautumiset.
 Olet homo? kiva. Et ole homo? kiva. Olet homo mutta osaa olla mainostamatta sitä koko ajan? kiitos.

Kaikkein pahinta on se kun nämä keski-ikäiset Liisa ja Matit kuittaavat koko homouden sillä että " se on vain muotia". Yritättekö te selittää itsellenne asiaa jota ettei voi ymmärtää leimaalla sen muodiksi? Tosin... mun mielestä seurusteleminen itsessään on "Muotia" koska kaikilta oletetaan että ne haluaa seurustella ja olla syvästi rakastuneita.

Okei nyt meni niin ohi aiheen ettei mitään rajaa ja teksti on omastakin mielestä niin huonoa että oikeen hävettää. Lupaan yrittää saada tänne jotain järkevää ihan lähiaikoina.