torstai 21. elokuuta 2014

"Hey ! Hey! Do you want fame:.....

 ... Yeah? Yeah? Just be FAKE!"

Tahtoisin itkeä... Se kai helpottaisi oloani, muttei poistaisi vääryyttä.  Ihan näin alkuun en ole puhumassa mistään sodista, nälänhädästä, typeristä päättäjistä eduskunnassa tai muistakaan oikeista ongelmista vaan kirjotan kyyneleet silmissä asiasta joka on mun ongelma ja joka saa mut menettämään toivoni ihmiskuntaan.

Ennenkun kukaan valittaa asian olevan turha ja pieni, mutta tämä romahdutti mun maailman aika totaalisesti, ihminen jonka varaan olen välillä uskonut kaikkeni onkin kaksnaamanen paska.

Avataan asiaa hieman.  Mulla on alaasteesta asti ollut kaksi todella tärkeetä jätkää. Oltiin johonkin kasin loppuun asti erottamattomat. Sitten tuli kesä.  Porukka koskelta pyysi toista näistä jätkistä jatkuvasti viikonlopuiksi koskelle. Mua tai tätä toista jätkää ei pyydetty. Jälkeenpäin meille ei kerrottu mitään viikonlopuista. Se oli musta tosi hämmentävää, kakkosluokasta asti oltiin kerrottu kaikki toisillemme. Tuli syksy tää jätkä alkoi taas olemaan koulussa suht koht normi. Mutta tänään kaikki kääntyi päälaelleen. Sain kuullla että kyseinen ihminen, paraskaverini, puhuu musta paskaa. Miksi? Jotta koskelaiset hienommat ja suositummat ihmiset olisivat hänen ystäviän.

Nyt aoin polttaa siltoja ja kiskoa tämän toisen jätkän vielä lähemmäs itseäni.

Anteeks tästä paskasta tekstistä, mut saatte paremman kunhan selvitän ajatukseni.

Kääpiö ~

sunnuntai 17. elokuuta 2014

HANDS UP ALL THE SINGLE LADIES

Tässä mä olen taas, istun pimeässä huoneessa ja kirjoitan tuntemattomille ihmisille ajatuksia maailmasta, kun muut on sosiaalisia ja tekee jotain maailmaa mullistavaa.



Let´s talk about love. Well I talk, you just read.

Nyt käsi ylös kaikki jotka on joskus ihastunut pelkkään ulkonäköön. Tässä kohtaa mä ajattelen että kaikki teistä on nostanut käpälänsä ylös. Ai etkö nostanut? No mietippä sitä ala-asteen ensimmäistä ihastusta, oliko hän persoonana aivan loistava? Noin nyt se tassu kohti kattoa. Kiitos.

Okei joo toi ylempi ei nyt varsinaisest liittyny aiheeseen, mut anyways Miksi seurustelua pidetään niin hienona asiana? " seurustelu tekee ihmisestä onnellisen" EI. Se on se toinen ihminen kun tekee susta onnelisen, ei se että saa päivittää naamakirjaan "Parisuhteessa henkilön ..... kanssa".

Käytän taas omaa elämääni esimerkkinä, mikäli käyt mun kanssa samaa koulua, muistatko viime kevään? Olin hetken ihan älyttömän ylienerginen, sitten se lopahti. Käytin energiani todella typerään asiaan, seurusteluun. Numerot putosivat, sain ehdot ruotsista, lähes tuhosin välini yhteen ystävään ja ajoin hyvin vähän skootterilla. Olin ihmis hirviö.  Vertaa tuota aikaa tähän syksyyn? Olen lähes koko ajan iloinen, keskityn kouluun, olen avoin, jaksan tutustua ihmisiin ja mikä parasta jaksan vetää koko päivän niin energisellä tavalla että ihmiset huomaa sen. Joo nyt tiedän et joku tulee avautumaan mulle että syytän entistä seurustelu kumppani mun ongelmista, ei halusin vaan kertoa ettei seurustelu sovi kaikille.

Nyt kaikki jotka lukee tätä mä pyydän, jos koskaa näyttää siltä että mä olisin alkamas seurustelee. Muistuttakaa miltä tuntu lukea ruotsia kesälomalla.

Sit asia kaksi josta halusin puhua. Asia joka vituttaa, on se että ihmisten tarvitsee iskeä ihmistä joka on seurusteluvastainen ? Mikä vittu (anteeksi kaikki herkät :_; ) siinä on niin vaikeaa ymmärtää ? Kun oikeesti ne ihmiset jotka koittaa väkisin iskeä mua, lähinnä vaan oksettaa. Vielä kun nää idiootit on yleensä täys ikäsiä. Jos joku teistä lukee tätä, ni viel ykski vihjaileva viesti ni mun armeija isojapahojapoikia tulee ja tirvasee teitä >:((  .... Tai siis mun armeijja söpöjätytyjä, koska ne on pelottavampia >:((

Okei joo oli mulla sellane asia kolmekin, MIKSI en voi chillata jätkien kanssa ilman että mun pitää iskeä niitä. Luuletteko ettei mulla olis parempaakin tekemistä kun iskeä ihmisiä?

Nyt kun olette viettänyt hetken lukien kääpiön ajatuksia asiasta josta en tiedä mitään, voitte tehdä jotain maailmaa mullistavaa. Pitäkäähän kivaa, olkaa ihmisiksi, vetäkää täydellä energialla ja muistakaa varo parisuhteen paholaista ! :D

Nerffa kiittää kuittaa poistuu ja kusee teidän muroihin.

perjantai 8. elokuuta 2014

Tulevaisuudesta....

"En tahdo kiertää ympyrää,
samaa oravanpyörää,
en vaimoa, lapsia, asuntolainaa,
mä en vatsahaavaa saa milloinkaan.
Mä tahdon olla tulla mennä minne mua huvittaa.
Kahdeksasta neljään huutaa tyhjyyttään,
joka tyhjyydellään täyttäisi tyhjimmänkin pään.
Tahdon elää elämää vain päivä kerrallaan,
antaa muiden kieriskellä itsesäälissään.
Joo joo, mulla päämäärä turhan tärkeä:
en tahdo elää kellokorttielämää!"

Tulevaisuus. Ehkä maailman pelottavin asia. En sano että mua jännittää päättää peruskoulu vuoden päästä, mua pelottaa tulevaisuus. Kaikki mitä se pitää sisällään. Pelko lamaannuttaa. En halua ajatella. Vuoden päästä koittaa se maaginen omilleen muutto. En ole valmis. Vuoden päästä olen jo valinnut mitä haluan tehdä koko ikäni. 

Ei mulla muuta, Nerffa kiittää kuittaa postuu ja kusee teidän muroihin.