keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kylmä murha vai ymmärrettävä ratkaisu?

Tän tyyppistä tekstiä on viimeksi tullut muistaakseni anoreksiasta, tänään aion kirjoittaa abortista. Jos et tiedä mikä on abortti paina tästä. Heti alkuun mainitsen että kyseessä on minun omat mielipiteeni joiden takana seison mutten kuitenkaan aio väittää että juuri minun mielipiteeni on se oikea.

Usein ihminen joka tekee abortin ajetaan todella ahdistavaan tilanteeseen. "Miten voit tappaa viattoman lapsen?" huutaa yhteiskunta kun taas järjenääni huutaa ettet pysty koskaan huolehtimaan lapsesta.

Monet abortin vastustajat eivät ajattele asiaa omalle kohdalleen. Jos olet sitä mieltä niin mieti edes hetki tilannetta jossa rahaa riittää hädin tuskin edes itsellesi ja sinun pitäisi vielä huolehtia toisesta ihmisestä. Tai että sinut on raiskattu. Haluatko oikesti kantaa sisälläsi muistutusta siitä että joku  koski sinuun vasten tahtoasi? Hyvä silloin on puhua kun on elämäntilanteessa jossa itse pystyisi ehkä jopa pystyisit huolehtimaan lapsesta.

Se että aborttia katsotaan vinoon on mielestäni syy siihen että nykyään on niin paljon lapsia jolla ei ole kunnon kotia. Onhan huonoissa oloissa elävä lapsi parempi kuin "murha" eikö?

Tiivistettynä siis ymmärrän abortin.

Ikusesti teidän Nerf~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti