torstai 10. heinäkuuta 2014

9.7.2014 idiootteja ja derbi

Olen liian laiska keksiäkseni aiheita mistä kirjottaa joten ehkä mä vaan kirjotan "Nettipäiväkirjaa" toivottavasti näitäkin jaksaa lukea, näitä o paljon rennompi kirjottaa kun tietää ettei kukaan voi tulla peppukipeilemään, koska en liiku ihmisten kanssa joilla on rautakanki perseessä.

9.7.2014 idiootteja ja derbi 

Olipa sekava ilta. Mulle. Riitelin porukoittan kanssa. Ne lähti uimaan. Essi soitti "Tule keskustaan" Meikähän lähti oikeen mielellään, loppujen lopuksi tietämättä edes että ketä on mukana. No mitäs pienistä hieman seikkailu mieltä mukaan. No ei meitä aluperin ollut kuin mä,essi ja jony. Käveltiin ensin automaattisesti salelle. Salen pihalla tajuttiin ettei meillä ole euroakaan rahaa.  No eikun täyskäännös ja nokkakohti leikkikenttää. Noin puolentunnin istuskelu ja syvällisten puhuminen leikkikentällä.  Soitto Juzille. Soitto Juhanille. Odottelu kun Juhani ajaa koskelta. Derbi näkyy jo joten tuli maailman paras idea. Lähdetään juoksemaan vitusti karkuun. Miksi? En tiedä. Ehkä koska son mahdollista, koska A) Juhanin derbi on niin lussu ja imuri että päästään karkuun B) keskustassa on niin paljon pusikoita mistä on helppo juosta mutta mistä ei pääse mopolla :D Kunnantalon pihalle piiloon juhani tulee perässä ja Juzikin eksyy siihen. No muut seiso siin derbin ympäril ja mietti et mitä sil vois tehä et solis kivempi. No enhän mä sellasta voi tehdä vaan Nerffamaisesti menin maahan makaamaan ja ilmotin asian selvästi. " Tolle voi tehä muutaku työntää suohon, mutt tota mull o jano... Juzi onks sull rahaa? " "on?" "Hyvä, salelle siis ! Essi ja Jony hakekaa te jopotin, juhani yritä saada imuris salelle asti. " Joskus vois ehkä harkita ilmaisevansa mielipiteensä kauniimmin....
Kävely salelle. Juhani oli jo salen pihalla. Jokatapauksessa käveltiiin nopeemmin kun ne kaksi sankaria jopolla. Salen pihalla oli koskenpoiijjaat mopedeineen. Ne hylkäs meitin koskenvahvistuksen meijjän kans. Juhani ja Essi lähti Essille ennenkun ehdittiin käydä kaupassa. Olin taas ainoo tyttönen. Käytiin kaupassa. Juzi kustansi KAIKEN. Vaihteeks. Lähdettiin kävelemään kohti Essin kotikoloa. Istuttiin meitin perus risteyksessä meilkein tunti. Taas. Joukkueemme lisääntyi: Erika a.k.a Smurffi liittyi meihin. Mentiin istumaan Essin oven taakse. Smurffi tallusti suoraan sisään, Essi heitti sen ulos. kuulemma jotain vieraita. Pyh. Kun Essi vihdoin sai itsensä ja miekkosensa ulos kolostaan tuli ilmoitus "Nyt juostaan niin paljon kun jaloista lähtee ja tuohon suuntaan" Ja eikuin juosten. Jätkät tosin ei lämmennyt ajatukselle. Jotenkin eksyttiin taas kunnantalon pihalle. Pidettiin häät. Koskenvahvistus a.k.a Heikkiperkele halusi kiivetä puuhun. No eikun jätkä puuhun.  Kuuluu mopojen ääniä. "Toivottavasti ne ei ole isot pojat" Inside vitsien kermaa. Mutta ei ne ollut. Ne oli -99 jotka oli menossa takaisin koskelle ja tulivat hakemaan meitin kosken vahvistusta. Seuraava ongelma oli: Miten saadaan Heikki alas puusta.  no kun mopot lähti jatkeettiin istuskelemista. Ei mitään tekemistä. Tein Nerffat ja aloin kommentoimaan ohi ajavia kulkuneuvoja. Kyllästyin. Lähdin kotiin. Kiikustelin riippukeinussa. Luin Märpän blogia. Menin nukkumaan.

Hei heitelkää mul aiheit askiin : ask.fm/reunane   :DD
Ikuisesti teidän Nerffa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti